0748-117705
adiapacanal_bn@yahoo.com
Piaţa Petru Rareş, Nr. 1 - Et. 1

1. POIM 2014-2020

2. CONTRACTE DE LUCRĂRI - Informații generale

          - CL 1: Reabilitare / modernizare captare și stații de tratare în BISTRIȚA, CUȘMA, BISTRIȚA BÂRGĂULUI și construire / modernizare SEAU BISTRIȚA, JOSENII BÂRGĂULUI ***Estimare lansare achiziție: aprilie 2023.

          - CL 2: Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în UAT BISTRIȚA *** S-a relicitat. Deschiderea ofertelor: 13.02.2023.  - lista străzi

          - CL 3: Reabilitare conductă de aducțiune BISTRIȚA-LECHINȚA și extindere alimentare cu apă și canalizare în comunele LECHINȚA, MICEȘTII DE CÂMPIE, SÂNMIHAIU DE CÂMPIE și BUDEȘTI *** Licitația contestată, se așteaptă răspuns.

          - CL 4: Extindere rețele de distribuție și canalizare în comuna TEACA și alimentare cu apă în comunele MATEI, MILAȘ și CHIOCHIȘ *** în lucru

          - CL 5: Extindere alimentare cu apă în comunele ȘIEU-MĂGHERUȘ, BUDACU DE JOS, MĂRIȘELU, ȘIEU ODORHEI și ȘIEU, reabilitare sursă ȘIEU și rezervor CETATE  *** în lucru - fotografii șantiere

          - CL 6: Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare în comuna TIHA BÂRGĂULUI și reabilitare sursă PIATRA FÂNTÂNELE ***Estimare lansare achiziție: februarie 2023.

          - CL 7: Extindere alimentare cu apă și canalizare în comunele BISTRIȚA BÂRGĂULUI, JOSENII BÂRGĂULUI, LIVEZILE și PRUNDU BÂRGĂULUI, realizare SEAU COLIBIȚA ***Estimare lansare achiziție: martie 2023.

          - CL 8: Extindere alimentare cu apă și canalizare în NĂSĂUD și comunele COȘBUC, FELDRU, PARVA, REBRA, REBRIȘOARA, RUNCU SALVEI, SALVA și TELCIU, reabilitare rețea de alimentare cu apă și canalizare NĂSĂUD ***Estimare lansare achiziție: aprilie 2023.

          - CL 9: Construire / modernizare / reabilitare surse de apă (captare, tratare) BECLEAN, SÂNGEORZ-BĂI, ANIEȘ, REBRA, TÂRLIȘUA și ZAGRA ***Estimare lansare achiziție: ianuarie 2023.

          - CL 10: Extindere alimentare cu apă și canalizare în orașul SÂNGEORZ-BĂI și comunele MAIERU, RODNA, LEȘU, ILVA MICĂ, ILVA MARE, LUNCA ILVEI și POIANA ILVEI, reabilitare rețele alimentare cu apă MAIERU și realizarea sursă de apă în LUNCA LEȘULUI *** Faza de evaluare a ofertelor.

          - CL 11: Extindere alimentare cu apă în comunele BRANIȘTEA, CICEU GIURGEȘTI, CICEU MIHĂIEȘTI, PETRU RAREȘ, URIU și extindere canalizare în PETRU RAREȘ și URIU *** în lucru - fotografii șantiere

          - CL 12: Extindere alimentare cu apă și canalizare în orașul BECLEAN și comuna CĂIANU MIC, NIMIGEA; construire SEAU in CAIANU MIC și NIMIGEA; extindere alimentare cu apă în CHIUZA și comunele SPERMEZEU, TÂRLIȘUA, ZAGRA; reabilitare alimentare cu apă BECLEAN ***Deschiderea ofertelor: 09.03.2023.